top of page

Firmaprofil

Min profil

Malermester Brian Sommer har arbejdet i malerfaget i mere end 20 år og har været inde over de fleste faceter i faget. Udlært i Valby i en lille familiedrevet malerviksomhed med focus på det gode malerarbejde. Arbejdede som svend i selvsamme firma en årrække og flyttede tilbage til Bornholm i 2003 og har siden arbejdet i malerfaget på øen. Lysten til at drive eget firma er stille og roligt vokset og i 2016 blev det en realitet.  

image4144_edited_edited.jpg
Værdier i hverdagen

Sommers Malerfirma er et malerfirma med holdninger. Ud over mine komprosmisløse holdninger til kvalitet i malerarbejdet lægger jeg vægt på seriøs rådgivning, ansvarlighed og tilfredse kunder. 

Danske Malermestres garantiordning

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af DANSKE MALERMESTRE er derfor omfattet af DANSKE MALERMESTREs garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til Deres forventninger, har De adgang til at indbringe sagen for DANSKE MALERMESTREs Garantiordning. Garantiordningen udnævner da en uvildig syns- og skønsmand, der vurderer arbejdet. Får De medhold i Deres klage, vil fejlene blive udbedret uden omkostninger for Dem.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af DANSKE MALERMESTRE. Men skulle uheldet være ude, giver Garantiordningen Dem vished for, at problemerne altid bliver løst.

four orange, green, blue, and red paint
bottom of page